Intro til vejleder og censor

Velkommen indenfor! 

Hvordan ser det ud, når lærere og pædagoger arbejder sammen med andre faggrupper og frivillige borgere – og hvorfor er det overhovedet nødvendigt at tænke en almindelig folkeskole som Søndermarkskolen ind i en tværprofessionel virkelighed?

Jeg gør disse spørgsmål nærværende, når jeg folder dem ud i video om hverdagen, levende lyd og fascinerende fotos. Og jeg gør svarene relevante, fordi jeg spørger de mennesker, der hver dag står midt i de udfordringer, der kun kan løses – helt på tværs .

Velkommen indenfor i undervisningsmaterialet “Tværprofessionelle virkeligheder” – jeg glæder mig til at vise dig rundt …

Hvad skal materialet kunne?

På dette site møder du et udvalgt udsnit af det samlede undervisningsmateriale. Målet med materialet er, at studerende på forskellige bacheloruddannelser i Pædagogisk Socialfaglige Højskole får:

  • viden om udvalgte områder af andre professioners arbejdsopgaver, faglighed og ansvar
  • færdigheder i at identificere dilemmaer og handlemuligheder i tværprofessionelt samarbejde

Søndermarkskolen er omdrejningspunktet – og materialet er bygget op om fem personer og deres vinklede fortællinger om dét, at arbejde i en tværprofessionel eller tværsektoriel virkelighed:

Hvordan skaber jeg læring?

Videoer, billeder og tekst skaber identifikation og fascination hos de studerende. Og det er fundamentet for, at de efterfølgende kan diskutere hinandens faglighed og forstå fordele og dilemmaer i det tværprofessionelle arbejde.

Case-personernes handlinger og udsagn lægger op til dialog rundt om bordet, og arbejdsspørgsmålene i materialet støtter de studerende i at diskutere og argumentere. Også med undeviseren – for materialet er tænkt som led i en “blended learnings”-proces.

Nyttige links gør de studerende aktive og henter faktuel og perspektiverende viden ind til diskussioner, så den faglige forståelse bevæger sig fra de konkrete cases til det generelle.

God tur rundt – og rigtig god fornøjelse!

Jeanette

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s